Mad

3 tips til at spare penge på madbudgettet

Bruger du hver måned for mange penge på mad, og vil du gerne gøre noget ved det, har vi her et par gode tips til, hvordan du kan spare penge på madbudgettet.

Skal du ud at rejse, så læs om vaccine Sri Lanka her.

Tænk over hvor du handler ind

For det første kan det være en rigtig god idé at tænke over, hvor du vælger at handle ind, da der bare er nogle supermarkeder, der koster mere end andre, hvilket også er bevist flere gange af fx aviser, som er glade for at lave denne test ved at tage rundt til mange forskellige supermarkeder og købe det samme hvert sted for at sammenligne kvitteringerne til sidst. Så gå efter discount, når du har mulighed for det.

Køb ind når der er tilbud

Så kan det også være smart at gå efter at købe ind, når der er tilbud på de varer, du skal have. Hvis du ikke allerede gør det, er det godt at gå din indkøbsliste igennem og finde ud af, hvor du kan få de varer til den laveste pris. Du kan nemt bruge en tilbudsavis app til hurtigt at søge efter produkter som fx mælk eller laks for at se, hvor du har mulighed for at finde det til den laveste pris. Ved at planlægge dine indkøbsture på denne måde, kan du ende med at spare mange penge, når du handler ind.

Få din mad til at række længere

Sidst, men ikke mindst, kan du også få mere ud af dit madbudget ved at få din mad til at række længere. Det kan fx være en god idé at lave større portioner, så du har mad til flere dage, eller at gøre det til en vane at gemme resterne fra dagen før til at lave aftensmad eller frokost af det dagen derpå. Hvis du mestrer dette, kan du virkelig ende med at få rigtig meget mad ud af et måske ellers skrabet madbudget. Det er næsten en kunst i sig selv, og det er bare med at komme i gang med at øve dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.