Mad

Spiser du for meget ude? Lær at lave mad selv

Har du fået for vane at spise for meget ude, eller bruger du for mange penge på take away mad, kan det være en god idé at lære at lave mad selv. Der er mange fordele ved at blive bedre til at lave mad selv, og et par af dem kommer vi ind på her. Har du ikke den store erfaring med at lave mad selv, skal du ikke være bange for, at det ikke er noget, du nemt kan komme i gang med at lære. Alle kan lære at blive bedre til at lave mad.

Start blidt ud

For det første kan det være en rigtig god idé at starte blidt ud. Du skal ikke kaste dig over en 7-retters menu bare sådan lige ud af det blå som det første, når du går i køkkenet. Har du endnu ikke lært at koge et æg eller pasta, er det jo bare der, du starter. Find ud af, hvor du er kommet til, og så tag det skridt for skridt derefter. På den måde kan du hele tiden bygge mere og mere på, og på et eller andet tidspunkt skal du nok blive klar til at lave en lækker 7-retters menu.

Spar mange penge på madbudgettet

Når du spiser meget ude, er der ingen tvivl om, at du også betaler meget for din mad. Det er meget billigere at lave sin mad selv, og på sigt kan du jo også lære at få den til at smage lige så godt, som de kan på restauranterne. Så er du træt af ikke at have nok penge hver måned, er dette måske et sted, du skal fokusere på, og hvor der er mange gode muligheder for at komme hurtigt i gang med at spare penge.

Spis sundere uden take away mad

Sidst, men ikke mindst, kan du også komme i gang med at spise meget sundere, hvis du fx vælger at lave din mad selv sammenlignet med at spise take away mad hver. Du kan godt finde sunde alternativer inden for take away mad, men hånden på hjertet – er det altid, at du får taget en salat frem for en mere usund ret? Nej, vel? Så kom i gang med at spise sundere ved at lære at lave din mad selv, så du kan lave retter på sunde råvarer og med masser af grønt.

Lær at holde en rigtig Karen Blixen jul her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.